SEO Uzmanı | SEO Bilgileri Burda

SEO PLATFORUMU !

LightBlog
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
E-ticaret uygulamalarını içeren veya sadece tanıtım ve reklam amaçlı kullanacağınız web sayfalarınızın veya özel yazılımlarınızın her türlü internet platformunda en etkili şekilde tanıtılması ve insanların verdiğiniz hizmet veya sattığınız üründen haberdar olmalarını istiyorsanız eğer uzman seo furyasına yeni katılan ancak alanında kendisini ispatlamış. SEO danışmanı hizmetinizde aynı zamanda sitelerinizin etkili sunum ve kullanımı için sadece danışmanlık hizmeti almanız da mümkündür. seo danışamanının içerik belirleme ve dijital pr çalışmalarını istemiyor sadece bu tekniklerin en doğru nasıl uygulanacağı konusunda seo danışmanlık hizmetlerini satın almak istiyorsanız bu hizmetleri de kusursuz ve eksiksiz olarak satın alacağınız en doğru adres yine burasıdır.. seo danışamanı her ne kadar isminden de anlaşılacağı üzere seo da hizmet veren bir seo uzmanı olsa da hizmet verdiği platformun tüm Türkiye’den ulaşılabilir bir platform olması nedeniyle müşterilerinin özellikle Türkiyede faaliyet gösteren kişisel blog sahibi, web sitesi sahibi veya özel yazılım uygulamaları kullanan kurumsal firmalar olmasına gerek yoktur. Bütün Türkiye genelinde bu türde uygulamalara sahip herkes ve her firma seo danışmanı ile internet üzerinden veya telefonla iletişime geçerek uzman seo hizmetlerini kolaylıkla satın alabilirler. Uzman SEO uygulamaları tamamen profesyonellik gerektiren uygulamalardandır. Seo olup da web sitelerinin sektörel marka imajlarının ve firma itibarlarının en yükseğe çıkartılması ve bu imajın korunması, internet ortamından insanların firmaların web sitelerine yönlendirilmesi ve arama motorlarının bir reklam aracı olarak kullanılabilmesi için gerekli tekniklerin uygulanması gibi hususlardan haberdar olmamak bu işten anlamamak demektir. İyi ve uzman bir seo ve gerektiğinde seo ekibinin bu saydığımız konularda hizmet verdiği firmaların yüksek memnuniyetini kazanabilmiş olması gerekir.

4 Kasım 2018 Pazar

Google’da SEO ile Üst Sıralara Çıkmak

Google’da SEO
Bildiğiniz üzere SEO yani arama motoru optimizasyonu son yıllarda bir hayli revaçta. Bundan 3-4 yıl öncesinde ne olduğu, nasıl işlediği konusunda akıllarda soru işareti bırakan SEO algoritmasıGoogle’da üst sıralara çıkmak için şart oldu. Tabii belirlenen kelimede ilk sayfada Google sadece 10 siteye yer verdiğinden, rekabet ortamının olması gayet doğal.
SEO konusunda bilginiz yoksa sitemizdeki “Sem nedir, nasıl yapılır” makalemize göz atabilirsiniz.


Alan Adınız
Etkili bir SEO çalışması için işe alan adınızdan başlamalısınız. Alan adınız sizin sitenizin kimliğidir. Eğer anahtar kelimeniz alan adınızda geçiyorsa rakiplerinizden bir adım öndesiniz demektir. Alan adı seçerken dikkat edilmesi gereken unsurlardan birisi de markanızı temsil etmesidir. Alan adımda anahtar kelime geçsin diyerek markanızın adıyla açmazsanız, açtığınız siteden markanızın adıyla oluşan sitenize link çıkışı sağlayabilirsiniz.

Görseller ve Kelime Uzunluğu
İyi bir SEO için en az 300 kelimelik özgün makaleler yazmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra görseller de şüphesiz ki en az içerikler kadar önemli. Sitenizde dolu dolu içeriklerin yanı sıra bunlara görseller de eklerseniz daha iyi sonuç alacaksınız.

Eklentiler & SEO Uyumlu İçerikler
İçeriklerinizi, makalelerinizi sitenize eklerken bir de SEO eklentisi kullanmanız sizin için iyi olacaktır. Eklentideki bütün yönergeleri takip ederek SEO’ya uyumlu içeriklerhazırlarsanız Google’da üst sıralara çıkmak sizin için kolay olacaktır.

Özgünlük ve Strateji
Siteniz için belirlediğiniz bir yol haritası olmalı. Bu yol haritasına göre hareket etmeli, özgün içerikler girmelisiniz. Özgün olmayan içeriklerle Google’da üst sıralara çıkmak pek mümkün gözükmüyor. İçeriklerinizi girmeden önce mutlaka özgünlük kontrolü yapmalısınız. Ayrıca içeriklerinizde H etiketlerini de kullanmayı ihmal etmeyin. Eğer hiçbir bilginiz yoksa; “H etiketi nedir, H etiketinin kullanımı” adlı makalemizi okuyarak H etiketinin doğru kullanımı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Sosyal Medya & Aktif Ziyaretçi
Sosyal hesaplarınızı aktif kullanmanız SEO konusunda size yardımcı olacaktır. Ayrıca buralardan kendinize ziyaretçiler edinebilirsiniz. Düşük bütçeli reklamlar bile sizi ileri taşıyacaktır. Unutmayın ziyaretçileri sitenizde ne kadar uzun süre tutarsanız o kadar iyi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder